Önemli projeler üzerinde duruyoruz

Önemli projeler üzerinde duruyoruz

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ceyhan Doğan, seçim çalışmalarına kapsamında önemli projeler üstünde durduklarını söyledi. Kırıkkale'nin sadece bir kez kendilerine oy vermesini isteyen Doğan, başkan olması durumunda belediyeyi halkın

RANT İÇİN KOLTUĞA GELMEYECEĞİZ
Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ceyhan Doğan, İl Başkanı Orhan Övünç yerel seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Seçim projelerini açıklayan Doğan, Kırıkkale’nin gelişimi için önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Kırıkkale’nin 20 yıldır doğru dürüst hizmet almadığını belirten Doğan, şehir halkının sadece bir kez kendilerini seçmesini ve hizmeti görmelerini istedi. Başkan olması durumunda belediyeyi halkın yöneteceğini belirten Doğan, rant için koltuğa gelmeyeceklerini belirterek, “Kırıkkale’yi marka şehir yapacağız” dedi.

TEMİZ SİYASET
Büyük Birlik Partisi’nin misyonunun temiz siyaset olduğunu ve Türkiye’de sadece Sivas Belediyesi’nin borcu olmadığını belirten Doğan, seçilmesi halinde Kırıkkale’nin de borcu olmayan belediyelerden birisi olacağını iddia etti. Kırıkkale Belediyesi’nin yıllardır sömürüldüğünü belirten Doğan, şehrin 10 yılının kaybolduğunu ve bu süre zarfının iyi değerlendirilemediğini söyledi.
Şehre temiz siyaset ve kurumsal belediyecilik anlayışını getireceklerini belirten Doğan, İl Genel adaylarının titizlikle seçildiğini ve engelli adayın listelerinde bulunduğunu bildirdi.

MARKA ŞEHİR
Doğan, “Kırıkkale’nin marka şehir olmasını istiyoruz. Biz bunun için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alacağız. Bu doğrultuda projelerimizi şekillendireceğiz” ifadesinde bulundu. Kırıkkale’nin hak ettiği yere gelmesini istediklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Doğan, “Kırıkkale’miz cumhuriyetimizin kuruluşu ile büyüyen ve gelişen bir il. Artık Kırıkkale’nin gelişimini sağlayıp, marka şehir olma yolunda ilerlememiz gerekiyor. Şehrin gelişimi için birçok projemiz mevcut. Hali hazırda hazırlanan birçok projemizde var. Kırıkkale için en iyisi ne ise, ortak görüş ne ise onları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

MAKAM MEVKİ GÖZETMİYORUZ
İl Başkanı Orhan Övünç ise yaptığı açıklamada, “Biz 14 yaşımızdan beri hiçbir mevki makam gözetmeden milletin içerisinde olarak, inandığımız yolda devam etmeye çalıştık. Kırıkkale’nin artık dengesinin bozulması gerekiyor. Yapısı bozuk siyaset artık düzeltilmesi gerekiyor. Hiç bir şey yapılmayan Kırıkkale’yi yeniden canlandırmak için Ceyhan Başkanımızla beraber el ele vererek, Kırıkkale’yi baştan aşağı ne engelimize, ne işsizimize, ne gecekondularımıza Kırıkkale’de hiç bir şey yapılmaktadır. Belediye işçilerimize maaş verilmiyor. İller bankasından gelen paraların nerelere gittiği belli değil. Sadece bir isteğim var. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi adayımızı size sizi de Allaha emanet ediyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız