Önemli işlere imza atacağız

Önemli işlere imza atacağız

İLERLEYEN GÜNLERDE TANIŞACAĞIZ...

Önemli işlere imza atacağız

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, yönetim kurulu ile birlikte Kırıkkale´ye geldi.

EKONOMİK ÇALIŞMALAR

Gün boyunca Kırıkkale´de çeşitli ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Öncel, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini ifade eden Öncel, Dünyada 21 ülkede Türkiye´de ise 64 ilde teşkilatlanmasını tamamladıklarını ifade ederek, MİSİAD´ın yaptığı sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalarla ülkeyi büyüteceğini söyledi.

ÜYELERİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

MİSİAD İl Başkanı Takip Kaplan´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Teşkilatlandırma Genel Başkan Vekili Altuğ Çankaya, Kırıkkale´nin tanınmış esnaf ve eşraflarından Seyhan Koçak, MİSİAD İl Başkan Yardımcısı Resul Doluca ve üyeler katıldılar. Gün boyunca gerçekleştirilen ziyaret öncesinde Genel Başkan Öncel´i Köseler Petrol´de çiçeklerle üyeler karşıladı.

ÇEŞİTLİ ZİYARETLER YAPILDI

Daha sonra ise Bahşılı DEK Kolejli ziyaret edildi. Ardından Kırıkkale Şehitliğini ziyaret eden heyet, burada şehitlere dua etti. Daha sonra ise şehitlikte bulunan şehitlerin aileleriyle konuşarak sabırlar diledi. Kırıkkale´nin son şehidi Yakup Yağlı´nın 40 yemeğine katılındı. Yemeğe Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ile Kırıkkale Belediye Başkan Vekili Mutlu Erol Bakır ile çok sayıda davetli katıldı. Heyet daha sonra Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaretle gün boyu programını noktaladı.

İLERLEYEN GÜNLERDE AÇILACAĞIZ

Yapmış olduğu ziyaret hakkında bilgiler veren Genel Başkan Öncel ?Kırıkkale bizim gönül dostlarımızın olduğu şirin bir ilimiz. Gönül elçimiz, başkanız sağolsun burada gönül seferberliğini başlattı. Bizlerde o gönül dostlarını sarmaya geldik. Yüreklerine yüreğimizi koymaya geldik. Çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bölmeye değil, birleştirmeye gidiyoruz. Bölünmeye değil tüm olmaya gidiyoruz. Allah rızası için her şeyi yerinde tam yaşamaya gidiyoruz.?

ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORUM

MİSİAD´ın çalışmalarını takip ettiğini ve sade çizgisinden dolayı yetkilileri kutladığını sözlerine ekleyen Haktankaçmaz, hayırlı olsun temennilerinden sonra ?Kırıkkale için güzel çalışmalar yapacağınıza adım gibi eminim. Kırıkkale´nin sorunu çok ama bu sorunları sıkıntıları birlikte çözeceğiz? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı