Önemli görevler üstleniyorsunuz

Önemli görevler üstleniyorsunuz

?BİLGİ ÇAĞINDA BASININ ÖNEMİ DAHA DA ARTTI?

Önemli görevler üstleniyorsunuz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

?VATANDAŞI BİLGİLENDİRİYORSUNUZ?

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mesajında gazetecilerin, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevleri üstlendiğini belirtti.

?BİLGİ ÇAĞINDA BASININ ÖNEMİ DAHA DA ARTTI?

Bilgi çağında basının öneminin daha da arttığını dile getiren Saygılı, şunları kaydetti: "Gelişen teknoloji ve çağa ayak uyduran Türk basını, bugün, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra sanal ortamda da memnuniyetle takip ettiğimiz bir gelişme kaydetmektedir. Hiç kuşkusuz ki Türk basının geldiği düzeyde, basın çalışanlarının fedakârca gösterdikleri gayretlerin büyük payı bulunmaktadır. Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışı ile kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basın, toplumu bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirmektedir? ifadelerini kullandı.

?10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM?

Saygılı, ?15 Temmuz gecesi ve devamında da gazetecilerimiz meslekleri gereği sürekli takip ve çalışma içinde özveriyle çalıştılar. Kamuoyuna bilgileri doğru aktarma gayretlerini takdirle takip ettik. Meslek ahlakı, bilinci ve gayreti içinde çalışan tüm gazetecilerimizi bu anlamda tebrik ediyorum. Bu vesileyle fedakârca çalışarak halkımızı aydınlatan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da