Öncelikle kendi ülkemize bakmalıyız

Öncelikle kendi ülkemize bakmalıyız

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Türkiye'de bir çocuğun soğuktan donmasının utanç verici bir olay olduğunu söyledi. Yaşadıkları ülkeye ve kente sahip çıkmaları gerektiğini belirten Gök, önceliklerinin Kırıkkale ve Türkiye'de bulunan muhtaç ailel

YARDIM KAMPANYASI

Kırıkkale Kardeşlik Platformu Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök’ü makamında ziyaret ederek Suriyeli vatandaşlar için yardım kampanyası yapacaklarını bildirdiler. Kampanyaya Ticaret Odası’nın da destek vermesini isteyen üyeler, nakliyat konusunda Gök’ten destek istediler. Geçtiğimiz günlerde soğuktan donarak yaşamını yitiren küçük çocuğu hatırlatarak sözlerine başlayan Gök, burada çocukların soğuktan donduğunu ve bu durumun utanç verici olduğunu söyledi. Bu konuda herkesin suçunun olduğunu belirten Gök, herkesin yaşadığı alana sahip çıkması gerektiğini bildirdi.

 

ÖNCELİK YURT İÇİ

Önceliklerin yurt içi yardım olduğunu belirten Gök, Cami’nin içi dururken, dışı haramdır sözünü hatırlatarak, öncelikle ülke genelinde yaşanan maddi sorunların yardım kampanyasıyla kapanması gerektiğini ifade etti. Kardeşlik Platformu Üyeleri adına konuşan Cebrail İbiş ise, Suriye’ye yardım çalışması yaptıklarını ve Pazartesi günü 20 tırlık malzeme ile yola çıkacaklarını kaydetti.

Yardım tırlarında battaniye, gıda ve ilaç bulunduğunu belirten İbiş, nakliye sorunu olduğunu ve bu konuda destek istediklerini açıkladı.

İbiş, herkesin kampanyaya destek vermesi gerektiğini belirterek, “Bizden daha kötü olan Müslüman kardeşlerimize destek vermeliyiz” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ