Öncelik halk sağlığı

Öncelik halk sağlığı

Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş ve müdür yardımcıları, tüm şube müdürleri, merkez ve 8 ilçe toplum sağlığı başkanları Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten sonra ilçede denetim ve tarama y

DENETİMLER YAPILDI

Sıcak ve hoş sohbet içinde geçen siyarette Kırıkkale’de yapılan sağlık çalışmaları hakkında bilgiler paylaşılırken ilçe için yapılacak ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında konuşuldu. Ziyaretten sonra Karakeçili Entegre Hastanesine geçilerek, Karakeçili hastanesinin denetimi gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş, Denetim esnasında Hastanede yatmakta olan hastalarla tek tek görüşerek hastane ile ilgili bir sorun olup olmadığı hakkında bilgi alarak hastalara acil şifalar diledi. Toplantı salonunda tüm ilçelerde halk sağlığı hizmetleri açısından tüm Şube müdürleri denetimlerde tespit ettikleri eksiklikler hakkında tüm Toplum Sağlığı Merkezi başkanlarına bilgi vererek eksikliklerin giderilmesi yönünde telkinde bulunuldu. Denetimde Karakeçili Entegre hastanesinde probleme rastlanmadığı hastanede yatan hastalara gösterilen özenden dolayı dolayı Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Güngüneş yetkililere teşekkür etti.

BİR SONRAKİ DENETİM YAHŞİHAN’DA

İlçe değerlendirmelerinde halkın kanser taramalarında en başarılı ilçe olarak Karakeçili ilçesi belirlendi. İlçe TSM başkanına Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Güngüneş tarafından teşekkür edildi. Kırıkkale’de su depolarının temizliği konusunda değerlendirmeler yapıldı. Suların temizliği konusunda Kırıkkale Halk Sağlığı müdürlüğü tarafından her ilçede ilçe kaymakamı ,belediye başkanı ilçe özel idare müdürleri ve ilçenin tüm muhtarlarının katılımı ile bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi. Daha sonraki denetimin Yahşihan İlçesinde yapılacağı kararlaştırıldı ve bu denetimlerin rutin olacağı belirtildi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!