Önce ATA´ya, sonra ODTÜ´ye

Önce ATA´ya, sonra ODTÜ´ye

ANITKABİR´İ ZİYARET ETTİLER

Önce ATA´ya, sonra ODTÜ´ye

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, kariyer günleri programı çerçevesinde Ortadoğu Teknik Üniversitesine (ODTÜ) gezi düzenleyen Süleyman Demirel Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri, ODTÜ gezisi öncesi Anıtkabir´i de ziyaret ederek vefatının 79. Yıldönümünde Atatürk´ü andılar.

ANITKABİR´İ ZİYARET ETTİLER

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin yanı sıra idareci ve öğretmenlerinin katıldığı kariyer günleri gezi programında önce Anıtkabir´i ziyaret eden kafile, Atatürk´ün kabri başında saygı duruşunda bulunup Ata´ya dua ettiler. Daha sonra Anıtkabir Müzesini ve Anıtkabir´in bölümlerini de ziyaret eden kafile buradan ODTÜ´ye geçti.

ODTÜ DİPLOMASINA SAHİP OLMAK ÖNEMLİ BİR PRESTİJ VESİLESİDİR

Genel olarak Ortadoğu Teknik Üniversitesini gezen kafile, yetkililer eşliğinde fakülteler, bölümler ve kampüs içerisinde bulunan sosyal tesisleri de gezerek üniversite hakkında bilgi edindiler. Burada öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada ODTÜ´nün, yalnızca ülkemizin değil dünyanın en köklü ve sayılı üniversitelerinden olduğunu ifade eden Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Güneşli, ODTÜ Diplomasına sahip olmanın yalnızca ülkemizde değil dünyada da önemli bir prestij vesilesi olduğunun altını çizdi.

HABER MERKEZİ



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok