Önal, "Vatandaşların hali perişan"

Önal,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, vatandaşların son gelen elektrik ve doğalgaz faturalarına tepki gösterdiklerini dile getirdi.

TBMM´nden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, akşam saatlerinde ise ailelere konuk olup, dertlerini dinliyor. Aileler aldıkları asgari ücretin kendilerine yetmediğini, maaşlarının gelen faturalar ile eridiğinden dert yanarken, Milletvekili Önal´dan bu konuyu TBMM´de dile getirmesini istediler.

Daha önce bu konuyu TBMM´de dile getirdiğini ve tekrar millet için yeniden dile getireceğinin sözünü veren Milletvekili Önal, “Elektrikten doğal gaza, benzinden mazota, sütten ayçiçeği yağına kadar neredeyse tüm ürünlere gelen zamlar vatandaşımıza nefes aldırmıyor. Kırıkkale´de geçen yıl ortalama 1 haneye 150 TL gelen elektrik faturası 400 TL´ye, 500 TL gelen doğal gaz faturası ise bin TL´ye çıkmış durumda. Kırıkkale Yenimahalle´de 60 metrekarelik bir bakkal dükkânına gelen elektrik faturası 3.150 TL. Esnafımız isyan ediyor”

“BAĞ-KUR sigorta primi, yüksek faturalar derken esnafımız da vatandaşımız da evine ekmek götüremiyor. Vatandaşımız yüksek fatura ödememek için evinde battaniyeyle ısınmaya çalışıyor. Asgari ücrete, emekli maaşına yapılan sözde zamlar vatandaşın cebine girmeden erimiş durumda. Vatandaşımız kendisini bu hâle getirenlere ilk seçimde hak ettikleri faturayı kesecek” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ev sahipleri ise Milletvekili Önal´a teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız