Önal ; 200 bin Kırıkkalelinin Belediye Başkanı Olacağım

Önal ; 200 bin Kırıkkalelinin Belediye Başkanı Olacağım

31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oy alarak Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal, belediye önünde yapılan törenin ardından toplanan kalabalığa teşekkür konuşması yaptı.

Kırıkkale’de 50 yıl sonra bir ilki gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi, Kırıkkale Belediye Başkanlığını Ahmet Önal ile devir aldı. Başkan Önal, “200 bin Kırıkkalelinin başkanı olacağım, kimseyi ayrıştırmayacağım” dedi. Kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ifade eden Önal, belediyenin kapısının herkese açık olduğunu dile getirdi. Randevusuz bir belediye olarak bütün vatandaşlara hizmet edeceklerini ifade eden Önal, “Kırıkkale için heyecanlıyız, Kırıkkale için çok çalışacağız. İnşallah Kırıkkale, bizimle birlikte hak ettiği büyük yatırımları alçaktır” dedi. Önal, düzenlenen devir teslim töreninde Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’dan belediye görevini almış oldu.

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ da ‘‘Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Hak, hukuk, adalet değişmez ilkemiz olacak ’’şeklinde konuşma yaptı. Devir teslim töreninde ’’Mustafa Kemal’in askerleriyiz ’’sloganı atıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız