Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğu biliyoruz

Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğu biliyoruz

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ, NUH DAĞDELEN TÜM DELEGELERİN OYUYLA İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ, NUH DAĞDELEN TÜM DELEGELERİN OYUYLA İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğu biliyoruz

AK Parti 6. Olağan kongresi Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımı ile büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Nuh Dağdelen, ?Ak Parti bir millet aşkı hikâyesi ve sevdadır bu sevdanın, omuzlarımıza yüklediği büyük sorumluğun farkındayız? dedi.

AK PARTİLİLER SALONA SIĞMADI

AK Parti 6. Olağan Kongresi Başpınar 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda büyük bir coşkuyla yapıldı. Sabahtan itibaren salonun bulunduğu Başpınar´a akın eden Kırıkkaleliler salonu öğle saatlerinden itibaren hınca hınç doldurdular. Ellerinde Türk bayrakları, AK Parti flamaları ve pankartlarla 2019 seçimleri için mesajlar veren partililer sık sık sloganlarla salonu coşturdular. Salona giremeyenler ise kapıda beklemek zorunda kaldılar.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen Kırıkkale İl Başkanlığı 6´ıncı Olağan Kongresi´nin, Kırıkkale ve demokrasi için, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Dağdelen ?Kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden, bugüne; AK Parti Kırıkkale İl teşkilatlarında görev almış; başkanlarımıza, kurucularımıza, yönetim kurulu üyelerimize, milletvekillerimize, belediye ve il genel meclisi üyelerimize, il, ilçe ve belde başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Vefat eden tüm gönül dostlarımıza, kardeşlerimize ve büyüklerimize Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.

KADINLARI SİYASETİN MERKEZİNE TAŞIDIK

Salonu dolduran hanımlara ve gençlere seslendiğini belirten Dağdelen ?Türkiye´de, hanımları siyasetin merkezine taşımış, bir partinin mensubu olarak, ilk günden itibaren bu kutlu davayı omuzlarında yükselten, siz değerli kardeşlerimin her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Gençler? ! Ak Parti bir millet aşkı hikâyesidir? Siyasetin taze fidanları olan sizler; gün gelecek, bu ülkenin aydınlık yarınları adına, bu kutlu bayrağı gururla taşıyacaksınız. Bu nedenle emeklerinizin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. Çünkü bu hareketin başlangıcından bu yana, elde ettiği tüm başarılarda, genç kardeşlerimizin büyük payı var. Kırıkkale´mizin ve Türkiye´nin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, kısacası geleceği sizlere emanettir. AK Parti´nin yolu, sizlerin yolu, kaderi, sizlerin kaderidir? Millete hizmet yolunda, kutlu yürüyüşünü, aşkla sürdüren, AK Parti´nin gelecekteki mimarları olan, siz genç kardeşlerimi de en kalbi duygularımla selamlıyorum? diye konuştu.

AK PARTİ MUAZZAM BİR AİLE

Dağdelen konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Kırıkkale İl Teşkilatımızın, kurulduğu ilk günden itibaren, bu muazzam ailenin, bir ferdi ve bir neferi olarak, daima aranızda bulunmaya gayret ettim. Sevinçlerimizi ve kederlerimizi hep tek yürek olarak yaşadık. Bu gün partimizin 2001 yılındaki, kuruluş ruhunu, tüm canlılığı ile yüreğimin derinliklerinde hissediyorum.?

16 YIL ÖNCE YARINIMIZI GÖRMÜYORDUK

?16 yıl önce yarınını göremeyen bir Türkiye´den, milletçe çıktığımız, bu kutlu yolda, sadece Rabbimizden yardım isteyerek ve sizlerin hayır dualarıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye´yi planlayan AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Başbakanım, Değerli kardeşlerim, Kırıkkale İl Başkanlığı görevine talip olurken, bu sevdanın, omuzlarımıza yüklediği büyük sorumluğun farkındayız. Biz yüreğimize düşen bu sevdanın, Elinde alın terinin izlerini taşıyanın, Evine ekmek götürme derdinde olanın, Garip gurabanın, Fakir fukaranın ve sofrası yoksul ama gönlü zenginin, derdi ile dertlenmek ve yarasına derman olmak manasına geldiğini biliyoruz. Ve biliyoruz ki, Bize verilen vazifenin vebali ağır. Gün gelip, millet önünde ve yaradan katında hesabını, vereceğimizi aklımızdan çıkarmıyoruz.?

BU KUTLU YOLA ÇIKARKEN

?Bu nedenle, bu kutlu yola çıkarken, kendimize Hz. Ebubekir´in sadakatini, Hz. Ömer´in adaletini, Hz. Osman´ı hayâsını, Hz. Ali´nin yiğitliğini ve vefasını kılavuz edindik. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu, hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. Talip olduğumuz Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, vazife emanetinin hak pişirmek, hak dağıtmak ve hak gözetmek manasını taşıdığını kalbimizin derinliklerinde daima hissedeceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi, yarın da yük olan değil, yükü omuzlayan, mazeret değil, çözüm üreten, bize gönül veren ve desteğini esirgemeyenlerin yüzünü ağartan işleri yapmaya gayret edeceğiz.

BAŞKAN NUH DAĞDELEN VE YENİ YÖNETİM

Savaş Geyik, Adnan Duman, Buse Altunbaş, Yakup Yılmazer, Hüseyin Karabıyık, Hüseyin Çelik, Kadir Çelebi, Arap Ali Cengiz, Kudret Sayın, Şahin Polat, Alper Satılmış, Ünver Köksal, Tuncay Akgül, Pevrül Altun, Nebahat Erkök, Ercan Şeker, Gökhan Ünal, Lütfi Sakallı, Gamze Kıratlı, Yunus Pehlivanlı, Şeref İçli, Halil İbrahim Çetinkaya, Nursel Cankurt, Alper Özgü, Işık Yılmaz, Fahri Yöndemli, Gökhan İnce, Rahmi Canberk Yıldırım, Pınar Yıkılmaz.

AK Parti Üst Kurul Delegeleri: Nuh Dağdelen, Mehmet Saygılı, Haydar Bozdemir, Esma Ünal, Emre Altunçanak.

Disiplin Kurulu Üyeleri: Ahmet Yücedağ, Erdal Bakır, Engin Pehlivanlı, Veli Özer, Adem Karapınar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız