Ömür boyu mutluluklar

Ömür boyu mutluluklar

Antalya eşraflarından Doktor Fatma Nur Demirkol ve İdari Hakim Volkan Demirkol hafta sonu muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Fatma-Ali Öncül çiftinin biricik kızları Doktor Fatma Nur ile Osman-Sultan Demirkol çiftinin biricik oğulları İdari Hakim Volkan Demirkol, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Berkay Düğün Salonu?nda düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, düğün töreninde Demirkol ve Öncül aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Geniş katılımın olduğu düğünde Fatma Nur ve Volkan çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

GÜZEL BİR SÜPRİZ YAPTIK

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün, geç saatlere kadar devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Demirkol ve Öncül ailelerini yalnız bırakmadı. Davetliler yöresel müzik ziyafeti ile doyasıya eğlendiler. Gelinin doktor arkadaşları, damadın da hakim arkadaşları ayrı ayrı yöresel halk oyunları oynarken izleyenleri büyüledi. Pazar günü yapılan düğün merasiminin yanı sıra kız tarafı Cumartesi günü de kına gecesi düzenledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım