Ölüm kavşağı..!

Ölüm kavşağı..!

Sık sık kazaların meydana geldiği için ölüm kavşağı olarak nitelenen ve bu zamana kadar onlarca kişinin yaşamını yitirdiği Kalecik yol kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

KULLANIŞLI OLUP OLMADIĞI TARTIŞILIR

Yeterince kullanışlı olmadığı için sürekli kazaların meydana geldiği Ankara Kırıkkale karayolunun Kalecik yol kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri ölen olmazken 5 kişi yaralandı. Sık sık kazaların yaşandığı bu kavşağın ne kadar güvenli olup olmadığı yeniden gündeme geldi. Bekir T. idaresindeki 19 ACG 371 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolu Kalecik Kavşağı’nda Mehmet D’nin kullandığı 06 BAV 335 plakalı otomobil ile çarpıştı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan sürücü D. ile yabancı uyruklu OğulnurMullyev ve HassnaZefti ile Serkan T., ve Ülkü D. yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan 5 yaralı, ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kavşağın yer ve konumu bakımından güvenilir olup olmadığı tartışmalarının yeniden gündeme alınması gerektiği hatırlatılan Bir çok sürücünün burasının her yönüyle fazla güvenli olmadığı iddia ediliyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ