"Ölüm Yolu"na önlem

YILLARDIR İHMAL EDİLEN BAHÇELİEVLER MAHALLESİ YAYA ÜST GEÇİDİNE KAVUŞUYOR

YILLARDIR İHMAL EDİLEN BAHÇELİEVLER MAHALLESİ YAYA ÜST GEÇİDİNE KAVUŞUYOR

"Ölüm Yolu"na önlem

Yıllardır ihmal edildiği için onlarca insanın hayatına mal olan ve milyonlarca lira maddi hasarın oluşmasına yol açan Ahılı köyü, Behçelievler ve Yuva Mahallesine ulaşım sağlayan Demiryolu yaya üst geçit inşaat çalışması başladı.

UZUN YILLAR İHMAL EDİLDİ

Şehrimizde uzun yıllar kanayan bir yara haline gelen Bahçelievler Mahallesine geçişlerde yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi sebebiyle başlatılan Bahçelievler Mahallesi yaya üst geçit projesi hayata geçiyor. Yıllardır ihmal edildiği için her yıl onlarca kazanın meydana geldiği ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve milyonlarca lira maddi hasarın oluşmasına yol açmasına neden olduğu için ?Ölüm yolu? olarak ta nitelenen yola yapılacak üst geçit sayesinde kazaların önüne geçilecek.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı çok sayıda kazaya sebep olan bu geçide, çelik konstrüksiyonlu ve engelli asansörlü yaya üst geçidi yapılacağı belirtildi. Bu proje ile birlikte vatandaşlar artık güvenli bir şekilde Bahçelievler Mahallesine geçişlerini sağlayabilecek. İnşaatın başlaması ile birlikte Mahalle sakinleri memnuniyetini belirterek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti. Bahçelievler Mahallesi Demiryolu Yaya Üst Geçit İnşaatının en kısa sürede bitirileceği belirtilerek vatandaşın hizmetine sunulacağı ifade edildi.



ilhat
15.07.2016 22:32:56
demiryolu şehir dışına, hızlı tren güzergahına alınmalı.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü