Olimpiyatlara gözdağı

Olimpiyatlara gözdağı

Sivas'ta gerçekleşen Gençler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan 77 kg'da Kuddusi Nalbantoruç, 94 kg'da M. Musa Çelik Türkiye Şampiyonu oldu.

HALTERDE GURURLANDIRAN ŞAMPİYONLUK

Olimpiyatlara gözdağı

Sivas’ta gerçekleşen Gençler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan 77 kg’da Kuddusi Nalbantoruç, 94 kg’da M. Musa Çelik Türkiye Şampiyonu oldu.

EN YAKIN RAKİBE FARK ATTILAR

Gençler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasına 40 ilden 240 sporcu katıldı. İlimizi temsilen katılan 5 sporcudan Kuddusi Nalbantoruç ile M. Musa Çelik klasmanlarında almış oldukları birincilikle ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Yapılan müsabakalar sonunda 77 kg’da Kuddusi Nalbantoruç kilosunda en yakın rakibine 25 kg fark atarak şampiyon olurken 94 kg’da M. Musa Çelik’te en yakın rakibine 15 kg fark atarak Türkiye Şampiyonu oldular.

DEVAMINI DİLERİM

Gençlik Hizmetleri ve Spor Vekil Müdürü Adnan Vural halter branşında alınan sonuçlarla Türkiye’de ses getirmeye başladıklarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 2020 Olimpiyatlarında şampiyon olacak sporcular yetişmeyi amaç edindiklerini belirtti. Halter branşında elde edilmiş olan bu başarıların tesadüf değil, düzenli ve prensipli çalışmayla elde edildiğini belirterek “Bu başarıda emeği Kırıkkale GSİM Spor Kulübü Başkanı ve Halter Antrenörümüz Cemal Boyacıya teşekkür eder ve başarıların devamını dilerim” dedi.

İL MÜDÜRÜ ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR

Kırıkkale GSİM Spor Kulübü Başkanı Cemal Boyacı ise GSİM Spor Kulübü olarak 17 branşta faaliyet gösterdiklerini ve özverili çalışmalarının meyvelerini almaya başladıklarını söyleyerek, “Geleceğin olimpiyat şampiyonları yetiştirmek için GSİM Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi. Boyacı ayrıca “Bu başarıda emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü’ye, Şube Müdürü Adnan Vural’a  ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederim” şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ