Olimpiyat Yüzme Havuzunda yıldızlardan kulaç şöleni

Olimpiyat Yüzme Havuzunda yıldızlardan kulaç şöleni

ANADOLU´DAN 11 İL KATILDI, KIRIKKALE DÖRDÜNCÜ OLDU

Olimpiyat Yüzme Havuzunda yıldızlardan kulaç şöleni

İç Anadolu´dan 11 ilin katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Müsabakaları çekişmeli geçti. Kırıkkale dördüncü oldu.

ANADOLU´DAN 11 İL KATILDI

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Müsabakaları, Ankara, Niğde, Samsun, Kayseri, Aksaray, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Sivas, Yozgat ve Kırıkkale´den 400 sporcunun katılımı ile Kırıkkale Olimpik Yüzme Havuzunda büyük bir çekişmeye sahne oldu. 3 gün süren müsabakalar sonunda erkeklerde ve kızlarda Ankara il karması birinci oldu.

KIRIKKALE DÖRDÜNCÜ OLDU

Müsabakalar sonunda erkeklerde Kayseri il karması ikinci, Konya il karması üçüncü, Kırıkkale il karması dördüncü oldu. Kızlarda ise Ankara´nın ardından Kayseri il karması ikinci, Konya il karması üçüncü, Kırıkkale il karması da dördüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında her zamanki gibi kazananların ve kaybedenlerin olduğu yarışmalara sahne oldu. Müsabakalarda asıl kazanan yine dostluk oldu. Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Kırıkkale il karması yüzme takımımız, olimpik Yüzme Havuzumuzda aylar süren çalışmalarının karşılığında ilk dörde girerek Kayseri´de yapılacak olan çeyrek final müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ