Olayları kabullenmemiz Söz konusu olamaz

Olayları kabullenmemiz Söz konusu olamaz

Eski Doğru Yol Partisi Kırıkkale Milletvekili Hacı Filiz Türkiye gündemini sarsan rüşvet ve yolsuzluk olaylarının kabul edilir bir yönünün olmadığını söyledi. Filiz, AK Partiye niçin katıldığını ve bugün gelinen noktanın hiçte hoş olmadığını söyledi

İÇİN AK PARTİLİ OLDUM
Eski Doğru Yol Partisi Kırıkkale Milletvekili Hacı Filiz AK Partiye niçin katıldığını ve bugün gelinen noktada o yıllardaki düşüncesinin bugün yok olmaya başladığını bildirdi. Filiz yaptığı açıklamada “Daha önce partiye katılım da ifade ettiğim üzere AK partiye katılmanın üç temelli mevcuttu. Bunlardan birincisi Ağabey kadar sevip saygı duyduğum merhum Adanan Menderesin oğlu Sayın Aydın Menderesin isteği. İkincisi ise vatanımıza en güzel ve en büyük hizmetlerin tek partinin iktidar olduğu dönemlerde verilmiş olması sebebiyle bu durumun devam etmesine katkı sağlamak. Üçüncüsü ise memleketin Kırıkkale’ye daha önce de kurulmasına vesile olduğum Kırıkkale Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi gibi gerek eğitim ve gerekse vatandaşa istihdam sağlanacak hizmetlere yenilerini eklemek yolundaki hiç bitmeyen isteğimdir” ifadelerine yer verdi.

DOĞU POLİTİKALARI RAHATSIZ EDİCİ
Filiz’in açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Bu güne kadar süreçte AK partinin güney doğudaki politikasından rahatsız olduğum hususlar bulunmasına rağmen Sayın Başbakanın taviz yok sözlerine inancımı sürdürerek büyük bir sabırla bekledim. Ancak gelinen noktada ne yazık ki üyesi olduğum AK partinin, Türk milletinin temel ve kutsal saydığı değerlere önem vermediğini üzülerek görmüş bulunuyorum. Güneydoğu da yaşayan insanlarımızın büyük çoğunluğunu teşkil edenler hep devletin yanında bölmekte değil, bütünleşmekten yana oldular.”

PKK’NIN İSTEKLERİ ÖNE ÇIKARTILDI
“PKK’nın büyük bir baskısına rağmen bu insanlarımız dikkate alınmadan barış süreci çözüm süreci adı altında PKK-KCK-Öç-alan isteklerinin ön planda tutulması sonucu Güneydoğuda PKK yandaşlarının halk üzerinde siyaseti kullanarak baskı kurduğu, Bu süreci eleştirenlerin nerede ise ihanetle suçlandığı ve bu baskının demokrasi ile asla bağdaşmayan otoriter rejimlerdeki gibi vahim bir hal aldığı, Diyarbakır da Başbakan, Barzani ve PKK yandaşlarının bir araya geldiği orada olduğu fotoğrafları, orada yaşanan konuşmaları, Türk diye bir ırk olmadığını iddia eden Prof olan Yasin Aktay gibi kimselerin AK parti görevlisi olarak görev yaptığı bu tip insanların partide çoğaldığı konferanslar vererek, televizyonlar da konuşarak aklı sıra beyin yıkamaya çalıştıkları , Türk Milleti yerine bu millet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yerine bu devlet, Türk Bayrağı yerine bu bayrak diyenlerin buluştuğu bir araya geldiği partide adeta cirit attıkları söylem ve tavırları ile vatanı bölme amacı taşıyanlara cesaret verilmesine sebep olursanız, Onlar da, Kurtuluş Savaşı sonucu Gazilerimizin ve Şehit dedelerimizin verdiği mücadele sonucu bize kazandırdıkları en büyük eser olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki bütçe görüşmelerinde, TBMM bütçe kanun tasarımı (Türkiye kürdistanı) ibaresini yazdırmaya yeltenenlere cesaret verirsiniz. Türk Milletini yok etmenin yolu vatan ve Türk Milleti sevgisini yok etmektenin yolu vatan ve Türk Milleti sevgisini yok etmekten onu sulandırmaktan gecer”

“AK Partinin yapacağı ilk iş bu gibilerin partiden temizlemesi gerekirken, siz temizliği başka yerde arayamazsınız. İşinize gelmediği zaman adet halinde getirdiğiniz çeşitli tehdit ve baskı türlerini, yanlış yapıyorsunuz diyenlere görevini yapan devlet memurlarına kullanamazsınız. Kurtuluş Savaşı sonucu Gazilerimizin ve Şehit dedelerimizin bize emanet ettiği büyük mirası olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti bilincinde bir Türk vatandaşı olarak, AK partinin çizmiş olduğu bu resmi, bu fotoğrafları, son yaşanmış olayları kabullenmem söz konusu olamaz”



salih abi
29.12.2013 19:20:27
bu millet sizi de gördü 70 sente muhtaç ettiz. marhum adnan menderesi hiç ağzınıza almayın onu asan zihniyetle eski genel başkanın onların akıl hocası oldu

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız