Okur: ?İnterneti gereksiz yere kullanmayın?

Okur: ?İnterneti gereksiz yere kullanmayın?

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan ?Mustafa Kemal Gençliği? gazetesinin ikinci sayısı hazırlıkları son hızla sürerken, gazete yayın kurulu, Yazı İşleri Müdürü Habilhan Pehlivanlı rehberliğinde, Millî Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur?u ziyaret

GAZETE İKİNCİ SAYIYA HAZIRLANIYOR
İlimizin başarılı okullarından Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, okul gazetesinin ikinci sayısı için hazırlıklarına devam ederken, gazete yayın kurulunu oluşturan öğrenciler ve gazete Yazı İşleri Müdürü, aynı zamanda Pusula Gazetesi Köşe Yazarı Habilhan Pehlivanlı ile birlikte Millî Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur?u ziyaret ederek röportaj yaptılar.
?SANAL ORTAMDA FAZLA VAKİT HARCAMAYIN?
Sıcak bir sohbet ortamında geçen röportajda kendisini tanıtan Millî Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, özellikle boş vakitlerin değerlendirilmesine değindi. İnternetin gereksiz yere kullanılmasının tamamen vakit kaybı olduğunu ifade eden Okur, ?İnterneti verimli kullanamadığınız zaman gereksiz vakit kaybına yol açıyor.  Sanal ortamlarda gereksiz yere harcayacağınız vakti kitap okuyarak, temiz havada dolaşarak ve kültürel faaliyetlerle daha verimli hale getirebilirsiniz? dedi.
İLİMİZİN BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTİN
SBS konusuna da değinen Okur, ?SBS için fazla vaktiniz kalmadı. Son gözden geçirmelerinizi de yaparak sınava tam hazır vaziyette girin. Girin ki hem sizler başarılı olun hem de ilimizin başarı çıtasını yükseltin? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ