Okumayı pasta keserek kutladılar

Okumayı pasta keserek kutladılar

Okuma ve yazmayı öğrenen Özel Kızılırmak İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, pasta keserek kutladı. Öğrenciler, okumayı ve yazmayı öğrenmenin mutluluğunu aileleriyle birlikte paylaştı.

İLK DEFTERİM SERGİSİ

Okuma yazmaya geçmenin heyecanını yaşayan minikler, hazırladıkları şarkı ve şiirleri anne babalarına sundular. Daha sonra öğrenciler, büyük bir heyecan içinde okuma pastasını kestiler. Hemen ardından öğrenciler ve aileleri sergi salonuna geçerek kokteyl eşliğinde  ‘İlk defterim’ sergisini gezdiler. Burada öğrencilerimizin okuma-yazma sürecindeki gelişimlerini yansıtan defterler sergilendi. Öğrencilerin okumaya geçmesinin sevincini bir kez daha yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, mutlu olduklarını belirtti.

 

PASTA KESTİLER

Müdür Ertaş: “Okula meraklı gözlerle başlayan mini mini birler artık okumaya geçtiler. Biz Kızılırmak Koleji ailesi olarak mutluluğumuzu, velilerimiz ve öğrencilerimizle okuma pastamızı keserek paylaştık. Okumaya ilk adımlarını atan öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyor, hedefimiz okuyan ve sorgulayan bir nesil yetiştirmektir.” diyerek okumaya geçen öğrencileri tebrik etti. Öğrenci velileri ise çocukların okuma yazmaya geçme heyecanlarını bu organizasyon ile velilerle paylaşan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ