“Okuma kültürünü geliştirici projeler üretiyoruz”

“Okuma kültürünü geliştirici projeler üretiyoruz”

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, kentte yürütmüş oldukları önemli projelerden birinin de okuma kültürünü yaygınlaştırma amacıyla düzenledikleri “Hem Okuyorum Hem Eğleniyorum” projesi olduğunu söyledi.

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme (AR-GE) birimince 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik yürütülen öğrencilerde okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak amacıyla “Hem Okuyorum Hem Eğleniyorum” projesiyle ilgili program düzenlendi.
Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, “Okuma kültürünü erken yaşlarda daha da yaygınlaştırmak istiyoruz ve bunun için farkındalık oluşturacak, okuma kültürünü geliştirici projeler üretiyoruz. Projemize katılan bütün okullarımızı ve öğrencilerimizi, velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
Aydın, projede okuduğunu anlama yarışmasında il birincisi Gazi İlkokulu öğrencisi Betül Balkan, il ikincisi Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Mehmet Eymen Savaş ve il üçüncüsü Yunus Emre İlkokulu Esila Buğlem Ülsu ile okullarda derecelere giren öğrencilerin hediye ve sertifikalarını verdi. Programa, Aydın’ın yanı sıra okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız