Okulunda Spor Salonu Açan Okul Müdürlerine Teşekkür

Okulunda Spor Salonu Açan Okul Müdürlerine Teşekkür

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü Kırıkkale'de Okul Spor Kulübü açan okulları teşekkür ziyaretinde bulundu.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Spor Şube Müdürü Adnan Vural tarafından Kırıkkale’deki okullarda, okul spor kulübü kurarak sporun gelişmesine katkı sağlayan okul müdürleri, kulüp başkanlarına ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür belgesi verildi ve malzeme yardımında bulunuldu.

İLK ZİYARET ZİHİNSEL ENGELİLERE

Bu kapsamda 22 Ocak 2015 Perşembe günü Özay Zihinsel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel Sporcular Spor Kulübü, Mustafa Kemal İlk ve Ortaokul Spor Kulübü, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Spor Kulübü, Mehmet Ali Eren Spor Kulübü, Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu Spor Kulübünü ziyaret etti.

SPORUN GELİŞMESİ VE YAYGINLAŞMASI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ülkemizde sporun gelişmesi yaygınlaşması ve sporcu alt yapısı oluşması için kulüpleşmenin önemli olduğunu ve okul spor kulübü kurarak öğrencilerin sporla tanışmasına katkı sağlayan okul müdürlerine kulüp başkanlarına ve beden eğitimi öğretmenlere teşekkür etti.

TESİSLERİMİZİN KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK

Ünlü “Okullarımızın sporcu yetiştirmelerine imkân sağlamak için il müdürlüğümüz olarak tesislerimizin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Kulüpleşen okullarımıza diğer okullara örnek teşkil edebilmesi temennisi ile ziyaret ve yardımlarımız devam edecek. Aynı zamanda diğer kulübü olmayan okulları kulüpleşmesi için il müdürlüğümüz olarak gerekli tüm desteği vermeye hazırız” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ