Okullaşmada ileri iller arasındayız

Okullaşmada ileri iller arasındayız

VALİ HAKTANKAÇMAZ İKİ OKULU ZİYARET ETTİ, MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULUNUN İNŞAATINI GEZDİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ İKİ OKULU ZİYARET ETTİ, MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULUNUN İNŞAATINI GEZDİ

Okullaşmada ileri iller arasındayız

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, yapımı tamamlanan Yeni Mahalle Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi ile halen yapımı devam eden Merkez İmam Hatip Ortaokulu´nda incelemelerde bulundu.

İLK ZİYARET YENİ MAHALLE MTA LİSESİNE

İlk olarak, yapımı tamamlanan ve bu yıl içerisinde eğitim ve öğretime başlanılan Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ı,  İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve diğer yetkililer karşıladı.

OKUL MÜDÜRÜ OKUL HAKKINDA BİLGİ SUNDU

Okuldaki atölyeleri tek tek gezerek incelemelerde bulunan ve öğrencilerle sohbet eden Vali Haktankaçmaz´a okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında okul müdürü Hatice Özdemir tarafından bilgi sunuldu.

İMAM HATİP ORTAOKULU İNŞAATINI ZİYARET

Vali Haktankaçmaz, Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin ziyaretinin ardından Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatında da incelemelerde bulundu. İnşaat sahasını gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Haktankaçmaz´a, bu yılın birinci ayında yapımına başlanılan Merkez İmam Hatip Ortaokulu´nun önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiği ve işin fiziki seviyesinin yüzde 49 olduğu ifade edildi.

NAMIK KEMAL ORTAOKULUNU ZİYARET

Daha sonra Vali Haktankaçmaz, Namık Kemal Ortaokulu´nu da ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin´in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Haktankaçmaz, sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti