Okullardan Türk Askerine selam

Okullardan Türk Askerine selam

ASKER SELAMI VERİP COŞKUYLA İSTİKLAL MARŞI OKUDULAR

Okullardan Türk Askerine selam 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün aldığı kararla tüm Kırıkkale´de ilk ve orta dereceli okulların öğrenci, öğretmen ve diğer çalışanları Türk Askerine destek vermek için saat 10.00´da asker selamı verip Istiklal Marşı okudular. 

Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesinde de büyük bir coşkuyla yapılan ASKERE SELAM töreni, topluca okunan İstiklal Marşıyla sona erdi.

Dün ara verilen Barış Pınarı Harekatının devam ettiği günlerde Arnavutluk ve Fransa maçlarındaki gol sonrası verilen asker selamı UEFA tarafından soruşturma sebebi olunca tüm Türkiye´de büyük tepkiye yol açtı.

Avrupa´nın çifte standartlı davranışı üzerine tepki olarak simge haline gelen asker selamı, Kırıkkale´de tüm okullarda törenleştirildi ve İstiklal Marşıyla taçlandırıldı. Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesinde de saat 10.00´da tüm okul büyük bir Türk Bayrağının etrafında toplanarak asker selamı verdi. Törende kız erkek tüm gençler Türk askerine desteğini selamla sunarken büyük bir coşkuyla okunan İstiklal Marşıyla tören sona erdi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti