Okullarda gerçek gibi tatbikat

Okullarda gerçek gibi tatbikat

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma etkinlikleri kapsamında 6 okulda yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatlar gerçeğini aratmadı.

GERÇEK GİBİ TATBİKAT

Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra, okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi veren itfaiye müdürlüğü ekiplerimiz, aynı zamanda yangın tatbikatı yaparak da öğrenci ve görevli personele bilgi veriyor.

TAKIM VE ARAÇ PARKI İYİ

Bu kapsamda, 1 Araç 5 Personel ile Atatürk İlköğretim Okulu, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Mehmet Ali Eren İlkokulu, Mustafa Necati İlkokulu, Osmangazi Anadolu Lisesi, Yıldırım Beyazıt İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, öğrencilerine temel yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi. Eğitim sonrasında okullardan 21 gönüllü itfaiyeci olarak seçildi. İtfaiye Müdürlüğü gönüllü olarak seçilen öğrencilere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti