Okullara ilgi büyük

Okullara ilgi büyük

Kırıkkale eski Milletvekili ve Çanakkale Seramik bünyesinde bulunan Kale Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Erdem, yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi?nde Özel Sakarya ziyaret etti.

ÖZEL OKULLARIN ÖNEMİ

Erdem, burada yetkililerle sohbet etti ve okulda yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı. Sınıfları tek tek dolaşan Erdem, yurt dışında ve yurt içinde bulunan özel okulların Türkiye eğitimine verdiği katkıyı anlattı.  Erdem, Türk okullarının yaptığı başarılarla Türk milletini gururlandırdığını söyledi.  Daha sonra Erdem, Kurtuluş Mahallesi?nde bulunan yurduda ziyaret etti.  Okul yetkilileri ise, okul ve yurt yapımında katkı sağlayan Çanakkale Seramik?e ve bünyesinde bulunan Kale Grubu Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

TECRÜBELİ EĞİTİM KADROSU

Yetişmiş ve tecrübeli bir eğitim kadroları bulunduğunu ifade eden Özel Sakarya İlk ve Orta Okulu Müdürü İlhami Arıkan, özel okulculukta yeni bir soluk ve yeni bir ufuk yakalayacağını inandığını söyledi. Arıkan, ?Bizler sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğuna inandığımız için bu anlayış bizi hedeflerimize en kısa sürede ulaştıracaktır." dedi.

FAALİYETLER

Eğitimde kadro kadar kullanılan malzemeler, ferah sınıflarlar, nezih ve temiz bir ortamında çok önemli olduğunu vurgulayan Kale Feza Okulları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, ?Öğrencilerimize yapacağımız ders dışı etkinlikler ve kulüp faaliyetleri onların daha sosyal anlamda yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Bunların yanında bire bir ilginin yanında sıkı bir veli ile öğretmen diyalogu öğrencinin başarısına katkı sağlayacaktır. Bizler çeyrek asırdır özel okulcu olduğumuz için en kısa sürede bu eğitim yuvamızın da başarılarıyla adından sıkça söz ettireceğini şimdiden görür gibiyim. Kırıkkalelilere hayırlı uğurlu olsun.?? diye konuştu.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti