Okullar Hayat Olacak

Okullar Hayat Olacak

Okullar Hayat Olsun? projesi kapsamında Kırıkkale Lisesi spor salonunda spor kompleksi açıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur Kırıkkale halkının yararlanacağı imkanlar sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kırıkkale Lisesi Spor salonuna Spor Kompleksleri açıldı

 
İŞ YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİDİR

Öğrenciler ve velilerin yararlanacağını bileceğini belirten Okur ?Kırıkkale?deki okulları Kırıkkale halkına açtık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek mahalle sakinlerimiz gerekse öğrencilerimizin velileri okullarımızın imkanlarından faydalanabilecek. Özellikle bayanların spor kompleksine olan ilgisi bizi ayrıca gururlandırdı. Yaptığımız işin vatandaşlarımız tarafından da ilgi görmesi doğru bir iş yaptığımızın da göstergesidir? ifadelerinde bulundu.

 

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Halk Eğitim müdürlüğü olarak kursların tüm hızıyla devam ettiğini Belirten Halk Eğitim Müdürü Osman Kara ise yaptığı konuşmada projede emeği geçenlere teşekkür ederek Kırıkkale için de olumlu sonuçlar doğurduğunu projenin ilk başından görebildiklerini söyledi. Kara ayrıca kendilerinin de Halk Eğitim Merkezi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerinin de altını çizdi. Kara son olarak ?Okullarımız Hayat Olsun? projesi için çalışan ve projede emeği olan herkese başarılar diledi.

 

OYUN OYNAYIP SPOR YAPILA BİLECEK

Açılış törenine katılan Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev ise proje kapsamında bilgi iletişim salonlarının ve kütüphanelerin halka açılacağını belirterek ?Bu şekilde öğrencilerin ve gençlerin güvenli ortamda internet kullanmaları ve okuma alışkanlığını kazanmaları sağlanacaktır? ifadelerinde bulundu. Karacaev ?Okul bahçeleri ve okul alanları düzenlenerek mahallelinin eğlenme ve dinlenme aktiviteleri için yararlanabilecekleri çocuklar ve gençlerin oyun oynayıp spor yapabilecekleri mekanlar olarak kullanılabilecektir? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ