Okullar dezenfekte ediliyor

Okullar dezenfekte ediliyor

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullarda salgına karşı hijyen çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullarda salgına karşı hijyen çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.  Yahşihan Belediyesi ekipleri, önemli çalışma gerçekleştiriyor.

ARALIKSIZ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekiplerimiz Covid 19 tedbirleri kapsamında İlçemiz genelindeki okullarımızı düzenli olarak dezenfekte edip, çocuklarımızın sağlığı için çalışmalarına devam ediyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı açılışı dolayısıyla ilçede bulunan ilkokul, ortaokul, anaokulu, lise olmak üzere toplamda 16 okulda dezenfekte çalışmaları aralıksız şeklide sürüyor” dedi.

APARTLARIN İLAÇLAMALARI YAPILDI

Türkyılmaz, “Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Cumhurbaşkanımızın talimatıyla üniversitelerde açıldı. Yahşihan'da büyük şehirler hariç, üniversitesi olan tek ilçe; Kırıkkale Üniversitesi. İlçemize gelecek üniversite öğrencilerinin kalacağı devlet yurtları ve özel apart evlerde dahil olmak üzere 67 tane apartın ilaçlamasını da gerçekleştirdik. Salgına karşı herkesin aşılarını yaptırarak, etkin bir mücadele sergilemesini istiyoruz” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız