Okullar artık daha modern

Okullar artık daha modern

Şehirde bulunan özel okulların eğitime önemli katkı sağladığını belirten Kolat, yapılan projeli çalışma modeli ile eğitimin daha da gelişeceğini söyledi. Devlet okullarının da yapılan projeler ile özel okul seviyesine geldiğini belirten Kolat, eğitime ayr

ÖZEL OKULLAR EĞİTİME KATKI SAĞLIYOR

Vali Ali Kolat, göreve başladığı günden bu yana eğitim ve öğretime önemli destekler veriyor. Her hafta bir okulu ziyaret edip eğitim ve öğretim hakkında bilgiler alan Kolat, Kolejini ziyaret etti. Kızılırmak İlköğretim Okulu ve Kızılırmak Lisesi?ni ziyaret etti. Kolejde önemli bir eğitim ve öğretim verdiğini belirten Kolat, şehirde bulunan özel okulların eğitime büyük katkı sağladığını belirtti. Devlet okullarının da artık özel okul kapasitesinde olduğunu bildiren Kolat, hükümetin eğitime yaptığı projelerin önemli olduğunu ifade etti.

REKABET ARTIYOR

Özel okulların ildeki eğitim rekabetini artıracağını ve gelişmiş ülkelerin eğitim modelini örnek aldığını belirten Vali Kolat, anaokulu öğrencileri ile İngilizce sohbet etti. Kolejin sessiz ve sakin bir ortamda huzurlu bir şekilde eğitim vermesinin önemli olduğunu bildiren Vali Kolat, diğer okullarında bu konuda örnek alması gerektiğini söyledi. Öğretmenlere de çağrıda bulunan Vali Kolat, öğretmenlerin kutsal ve saygın bir meslek üstlendiğini söyledi. Öğretmenlerin fedakar insanlar olduğunu belirten Kolat, çağın teknolojisine ve eğitim sistemine ayak uydurulması gerektiğini hatırlattı.

EĞİTİMDE İYİ NOKTADAYIZ

Kırıkkale?nin eğitim ve öğretimde diğer illere göre önemli başarılar elde ettiğini belirten Vali Kolat, bu konuda eğitim çıtasının daha da yükselmesi için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi. Sınıflarda bulunan projeksiyon cihazı ve akıllı tahtaların eğitim ve öğretimde önemli bir atılım olduğunu belirten Kolat, muasır medeniyetlerdeki eğitim sistemini yakaladıklarını söyledi.  Kolat konuşmasının devamında, ?Kırıkkale olarak baktığımız zaman eğitimde ve sağlıkta önemli başarılara imza attık. Yanı başımızda bulunan şehirlere baktığımız zaman onların ilerisinde olduğumuzu görebiliriz. Bu başarının devam etmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti