Okullar kapanıyor, bisikletler Salcano Bisiklet Galerisinden

Okullar kapanıyor, bisikletler Salcano Bisiklet Galerisinden

YENİ DEV ARAZİ BİSİKLETİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

YENİ DEV ARAZİ BİSİKLETİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

Okullar kapanıyor, bisikletler Salcano Bisiklet Galerisinden

Havaların ısınması ve okulların kapanmasının yaklaştığı bu günlerde çocukların en büyük tutkusu olan bisikletler vitrinleri süslemeye başladı. Karadavut Ticaret Salcano Bisiklet Galerisi sahibi Alaeddin Karadavut, bisiklet alacak velileri uyararak "Bisiklet alırken kaliteden ödün vermesinler" dedi.

UCUZ DİYE HER MARKA BİSİKLET ALMAYIN

Bisiklet mevsiminin başladığı şu günlerde rengârenk bisikletler vitrinlerde sahiplerini bekliyor. Bisiklet satıcısı Alaeddin Karadavut bisikletin kalitesinin tamamen fiyata dayalı olduğuna dikkat çekerek "Bisiklet kullanım amacına göre alınmalı, neyde kullanılacak önemli olan bu öncelikle bu belirlenmeli. Şehir içi ya da şehir dışında mı kullanılacak gençler daha çok çift amortisörlü spor ve dağ tarzı bisikletlerden hoşlanıyorlar. Veliler çocukların isteklerine göre hareket ettikleri için inisiyatif çocuklarda tabi ki. Bisiklet alanlar için en önemli şey servis desteği, garantisinin olup olmadığıdır, Bisiklet alırken öncelikli olarak bu hususlara dikkat edilmesi gerekir? dedi. 

İMALATINDA KULLANILAN MALZEME ÖNEMLİ

Bisiklet imalatında kullanılan malzemenin önemli olduğunu söyleyen Karadavut, ?Bir bisiklet var firen ve vites tertibatı bunlar belirli şeyler, vites ve frende tertibatında kullanılan sistemler direk fiyatın artmasına neden oluyor. 300 liralık bisiklet ile bin 500 yüz liralık bisikletlere baktığınızda aynı özelliklere sahip ancak aradaki fark sadece vites tertibatından geliyor. Örneğin Çin malı markalar 2 senede bozuluyor. Şu anda en yaygın servis desteği Salcano´da var. Bu yıl açtığımız Bisiklet Marketimizde sadece bu markayı satıyoruz. Hem kaliteli, hem kullanışlı ve bol çeşidi bulunuyor. Bunun yanında küçük çocuklar için akülü ve şarjlı araba çeşitleri her keseye uygun fiyatlarla acıcısını bekliyor? dedi.

İNTERNETTEN ALINAN BİSİKLETLER DİKKAT

Piyasada bulunan tüm bisikletlerin 2 yıl boyunca garantili olduğunu hatırlatan Alaattin Karadavut "İnternetten alınan bisikletler çok sağlıklı olmadığını söyleyebiliriz, çünkü stoklar çok fazla. Biz 2015-2016 modellerini biliyoruz mutlaka bir yerinde değişiklikler oluyor yıllara göre üretilen modellerde ancak bunu satın alan kişiler fark edemiyor. Bisiklet alırken ucuzuna kaçmamak lazım 500 lira ile 5 bin liraya kadar bisiklet çeşitleri var, 10 vitesli bisikletlerimiz mevcut. Bu yıl ilk defa getirdiğimiz arazi bisikleti hem kullanışlı hem hafif hem de fiyatı uygun" şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı