Okula müze açtılar

Okula müze açtılar

LAL SARAN ANAOKULU YILSONU ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA OKULDA MÜZE AÇTI

Okula müze açtılar

Lal Saran Anaokulu yılsonu etkinliği kapsamında okulda müze açtı, minik öğrencilerin gösterileri ailelerinden alkış topladı.

AÇILIŞ YAPILDI

Müze açılışı Kırıkkale il Milli Eğitim Müdürü İsmail Çeti,  Şube Müdürleri Erdal Taşkın,  Ömer Kaldırım ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılış Konuşmasını Yapan Okul Müdürü Ekrem Acar, Okul öncesi eğitim de en önemli şey sevgidir. Çocuğun okulunu, öğretmenini sevmesi çok önemlidir. Biz bunların oluşması için uğraşıyoruz.  Okulda ekeceğimiz sevgi tohumlarının çocukların geleceğinde çok güzel çiçekler açacağını düşünüyoruz. Bu nedenle de çocuklarımıza daha çok görerek, yaşayarak, dokunarak ve hissederek eğitim vermeye çalışıyoruz” dedi.

MÜZELER HAFTASI İÇİN OKULA MÜZE AÇTILAR

Öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda bilgilerini artırmak ve bilinçlendirmek amaçlı birçok gezi ve uygulama projesine imza attıklarını sözlerine ekleyen Acar, Son olarak ta müze programı ve yılsonu şenliğimizi yapacağız. 18-24 Mayıs tarihleri arası Müzeler Haftası'dır. Kırıkkale ilimizde çocuklarımızın gidebileceği bir müze olmaması nedeniyle çocuklarımıza okulumuzda böyle bir imkânı sunabilir miyiz diye düşündük. Velilerimizin de katkıları ile küçükte olsa çocuklarımıza geçmişten bir nostalji düşüncesi ile böyle bir çalışmayı yapmış bulunuyoruz” diye konuştu.

HEM ÇOCUKLAR HEM AİLELERİ EĞLENDİ

Müze açılışından sonra tüm misafirlere ve çocuklara yemek ikramı yapıldı. İkramın ardından ise yılsonu şenliklerine geçildi. Çocuklardan bir grup Ankara seğmenler oyununu oynadı, diğer çocuklar da ‘hayat bayram olsa' şarkısını söyledi. Daha sonra anne ve babalar geleneksel oyunlar saklambaç, mendil kapmaca, mandal takmaca ve yumurta taşıma oyunları oynayarak çocuklarla birlikte doyasıya eğlendiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti