Okul yöneticilerine bilgilendirme semineri

Okul yöneticilerine bilgilendirme semineri

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine yönelik, "Türkiye`de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemi Projesi" (TEFBİS) kapsamında bilgilendirme semineri düzenlendi.

 

TEFBİS SİSTEMİ ANLATILDI

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminere, il ve ilçelerde görev yapan ilköğretim, lise ve meslek lisesi okullarındaki okul yöneticileri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü TEFBİS sorumlusu Enver Ülker ve Sibel Yanık, TEFBİS`deki modüllerin kullanımı ile yeni ilave edilen menülerin kullanımı hakkında bilgiler verdi. Yanık, TEFBİS sisteminin çalışması, sisteme yeni kullanıcı ekleme, silme ve yapılabilecek düzenlemeler ile raporlama hakkında da bilgi verdi.

 

AKTİF ÇALIŞMA

Sistemin 1 yıldır kullanılmakta olduğunu söyleyen Yanık, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TEFBİS`e ait yeni düzenlemesi yapılan bazı modüllerin 2012 yılının ilk günlerinde aktif olarak çalışır durumda olacağını belirtti. Seminerde katılımcılardan birinin kullanıcı adı ile sisteme giriş yapılarak sistem üzerindeki detaylar, diğer katılımcılarla da paylaşılarak sistem üzerinde uygulama yapma imkanı sağlandı. TEFBİS sistemi ile ilgili çeşitli soruların cevaplandırılmasının ardından seminer sona erdi.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti