Okul sayımız artacak

Okul sayımız artacak

Kırıkkale`de 3 lise ile 2 ortaokulun daha hizmete gireceği belirtildi. Bu okulların açılmasıyla birlikte Kırıkkale'deki okul sıkıntısı tamamen ortadan kalkmış olacak

YENİ DÖNEMDE AÇILACAK

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Kapucu, yaptığı açıklamada, önümüzdeki eğitim öğretim yılında 1 Meslek Lisesi, 1 sosyal bilimler lisesi, 1 imam hatip lisesi ile 2 imam hatip ortaokulunun eğitim öğretime açılacağını söyledi.

BAŞARIMIZ ÜST DÜZEYDE

Kırıkkale olarak başarıyı daima üst düzeylerde tutmayı hedeflediklerini belirten Kapucu, "Öğrencilerimizin gerek bireysel gerekse okul olarak elde ettikleri başarılar velilerimizi ve bizleri memnun etmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı`nın, mesleki eğitimi güçlendirme ve nitelikli iş gücü yetiştirme, öğrencileri yüksek öğrenime hazırlama çalışmaları kapsamındaki değişikliklerle okullarımızdaki mevcut alan ve dallara ilave olarak özellikle iş istihdamına katkı sağlayacak ve gençlerin önünü açacak programlar hazırladık. Bu kapsamda daha önce zabıt katipliği, infaz ve koruma, tapu kadastro, hasta ve yaşlı bakımı gibi birçok alan ve dalları eğitime kazandırdık. Planlamasını yaptığımız raylı sistem teknolojisi alanı ve sosyal bilimler lisesi sayesinde eğitim camiasına önemli kazançlar sağlanmış olacaktır." Diye konuştu. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti