Okul Sporları Halter Müsabakası Sona Erdi

Okul Sporları Halter Müsabakası Sona Erdi

KIRIKKALE´DE HALTER SPORUNA YOĞUN İLGİ

Okul Sporları Halter Müsabakası Sona Erdi

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakaları sona erdi.

7 OKUL, 20 SPORCU KATILDI

7 okulun ve 20 sporcunun katıldığı 10 Şubat 2015 tarihinde Başpınar Spor Kompleksi Halter Salonunda yapılan Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakaları koparma ve silkme olarak iki kategoride yapıldı. Dereceye giren sporcular 26-29 Aralık 2015 tarihleri arasında Aksaray´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar.

ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada, 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Burada başarı elde eden sporcular Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandıklarını dile getiren Vural, Halter Sporunun geçmişteki hareketli ve parlak yıllarına tekrar dönmeye başladı bu konuda emeği geçen antrenörlere teşekkür ederim dedi. Sporculara ve spor yapmak isteyen herkese her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, tesislerimizin kapılarının her zaman açık olduğunu spor yapmak isteyen herkesin tesisimizin imkânlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

 

İşte Türkiye Şampiyonasına Gitmeye Hak Kazanan Sporcularımız:

Yıldız Kızlar

53 Kg Ferda Kızılırmak

58 Kg Rabia Aslıçelik

 

Yıldız Erkekler

45 Kg Mustafa Baloğlu

+85 Kg Burak Sarıkoca

 

Genç Kızlar

53 Kg Kevser Tamdemir

58 Kg Demet Şahin

63 Kg Yasemin Keskin

 

Genç Erkekler

62 Kg Ali Eren Dikmen

69 Kg Hacı Yusuf Kaplan

77 Kg Mustafa Çelik

+85 Kg Abdurrahman Sarıkoca

+94 Kg Hasan Hüseyin Akın



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ