Ohaaaa!

Ohaaaa!

Kırıkkale´de önceki gün duyanlara ?Oha? dedirten bir olay yaşandı. İddiaya göre hasta almaya giden 112 Acil servise ait ambulansın sürücüsünü ve sağlık görevlilerini darp edip ambulansa el koydular. Hastayı hastaneye kendileri götüren şahıslar hasta kabul

KIRIKKALE SONUNDA BUNU DA DUYDU!

Kırıkkale geçtiğimiz gün tirajı komik bir olaya tanık oldu. Duyanlara ?Oha´ dedirten olay Yahşihan´da meydana geldi. İddiaya göre yakınları hastalanan bir aile 112 Acil servisten ambulans istedi. Bir süre sonra istenilen yere gelen ambulans görevlileri ile hasta yakınları arasında ?geç geldin´ tartışması yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine hasta yakınları ambulans sürücüsünü darp edip, sağlık görevlilerini tartakladı.

HASTAYI HASTANEYE KENDİLERİ GÖTÜRDÜ

Hasta almaya gelen ambulans sürücüsünü öldüresiye döven sağlık görevlilerini de tartaklayan hasta yakınları bununla da kalmayıp ambulans sürücüsünü direksiyondan indirdiler. Hastayı ambulansa taşıyan hasta yakınları sireni de açarak hastaneye doğru yola çıktılar. Çakar ışıkları yanan ve sireni çalar vaziyette Tıp Fakültesi hastanesine geldiler. Bu arada kendilerine bilgi verilmediği halde hastaneye gelen ambulansı şaşkınlık içinde karşılayan hastanedeki sağlık görevlileri gördükleri manzara karşısında şok oldular.

HASTANE GÖREVLİLERİNİDE TARTAKLADILAR

Sürücüyü hastanelik edinceye kadar dövdükten sonra ambulansın direksiyonuna geçerek hastaneye gelen hasta yakınları hastayı acil servise taşıyan görevlilerin kayıt yaptırılması gerektiği şeklindeki uyarıları da şiddetle karşılık verdikleri hatta görevlileri tartakladıkları öne sürüldü. Tam bir Karadeniz fıkrasını andıran olay haber verilmesi üzerine polisin devreye girmesiyle sona erdi. Ambulans sürücüsü, sağlık görevlileri ve hastane görevlileri çılgın hasta yakınlarından şikayetçi olurken, ambulansın kamu mali olması dolayısıyla dava açıldığı ileri sürüldü.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı