Öğretmenlik, ağır sorumluluk gerektiren kutsal bir görevdir

Öğretmenlik, ağır sorumluluk gerektiren kutsal bir görevdir

ANADOLU COĞRAFYASI ALPEREN RUHLU ÖĞRETMENLER TARAFINDAN İHYA EDİLMİŞTİR

Öğretmenlik, ağır sorumluluk gerektiren kutsal bir görevdir

Öğretmenlik mesleğinin bedeli hiç bir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleği olduğunu ifade eden Türk Sağlık Sin Kırıkkale Şube Başkanı Şuayip Keskin, Öğretmenliğin ağır sorumluluk gerektiren kutsal bir görev olduğuna vurgu yaptı.

İSLAM´IN EĞİTİME VERDİĞİ DEĞER

Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada konuşan Keskin, ?Yüce Kitabımız Kur´an-ı Kerim´in ilk emri ?Oku´ ayet-i kerimesi; Sevgili Peygamberimizin (SAV) ?Bir Âlim´in ölümü bütün insanlığın ölümüdür´ Hadis-i Şerifi; Hz. Ali Efendimizin, ?Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum´ sözü dinimiz İslam´ın ilime ve ilim öğretene vermiş olduğu önemi göstermektedir? dedi.

ANADOLU COĞRAFYASI ALPEREN RUHLU ÖĞRETMENLER TARAFINDAN İHYA EDİLMİŞTİR

Keskin sözlerini şöyle tamamladı: ?Ecdadımız döneminde ise Horasan diyarından başlayan irfan akınlarıyla Anadolu coğrafyası Alperen ruhlu öğretmenler tarafından ihya edilmiştir. Tarih boyunca öğretmenlerimiz bilginin, sevginin, barışın ve Türk-İslam medeniyetinin örnek insanları olmuşlardır. Her zaman olduğu gibi bu günlerde de öğretmenlerimize daha çok ihtiyacımız vardır. Fitnenin, fesadın boy gösterdiği şu günleri ancak öğretmenlerimizin vatanına, milletine, dinine, devletine bağlı bir nesil yetiştirmesiyle aşılacağı gerçektir. Bir neslin mimarı olan öğretmenlerimize gereken hassasiyet, önem ve saygının gösterilmesi düşüncesiyle İrfan Ordusunun neferlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ