Öğretmenleri mezarlarının başında andılar

Öğretmenleri mezarlarının başında andılar

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kırıkkale İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Akgül ve bir grup öğrenci, ebediyete intikal eden öğretmenler için kabri başında dualar okudular.

RAHMET DİLİYORUZ

Ebediyete intikal eden fedakâr öğretmenleri bir kez daha minnet ve şükranla andıklarını belirten Kırıkkale İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Akgül, “Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu münasebetle tüm öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü tebrik ediyoruz.” dedi.

ÖĞRETMENLER AYDINLIĞIN SİMGESİ

Öğretmenlerin aydınlığın simgesi, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren birer önder olduklarını vurgusunu yapan Akgül,  “Hiçbir maddi kıymetle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde, milletimize hizmet etmenin en güzel yollarından biridir. Öğretmenlerimiz tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun, çağdaşlığın, barışın, sevginin ve geleceğin simgesi olmuşlardır. Öğretmenlik mesleğini diğer birçok meslekten ayıran en önemli özelliği malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen, ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ