Öğretmenlere söz söyletmeyiz

Öğretmenlere söz söyletmeyiz

Türkiye'de zihniyetlerin AK Parti'den sonra değiştiğini söyleyen Kırıkkale'nin önde gelen avukatlarından Abdullah Pekgöz, Türkiye'de İstiklal Marşını kaldıramayan insanlara taviz verildiğini söyledi.

HUKUK ÖNÜNDE HESAP

İstiklal Marşı’nı nasıl kazanıldığını ve anlamını bilmeyen insanların AK Parti hükümetiyle birlikte Türkiye’nin içinde türediğini belirten Pekgöz, İstiklal Marşı’na dil uzatanların zaman geldiğinden hukuk önünde hesabını vereceğini ifade etti.   “Korkma sönmez bu Şafaklarda yüzen Al Sancak” diyerek açıklamalarına devam eden Pekgöz, Türkiye’nin ve Türk milleti olduğu sürece kimsenin İstiklal Marşı’na söz söylemeyeceğini ifade eti.

BİR ÖĞRETMENİMİN GÖZYAŞLARI

Televizyonda haberlere baktığını açıklayan Pekgöz,  “Bir anda şoke oldum. İstanbul`da bir okulda müdür yardımcısı Asım Kamiloğlu kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından okulda öğrencilerinin önünde dövülmüş. Sebebi de çalınan zil ve okunan İSTİKLAL MARŞI beyefendiyi rahatsız ediyormuş. Fazla gürültü oluyormuş. Bilmiyorum izlediniz mi eğitimci bir öğretmenimin gözyaşları, hem de veliler ve öğrencileri önünde” dedi.

DİK DUR ÖĞRETMENİM

Yazıklar olsun diyerek sözlerine devam eden Pekgöz, “Öğretmenime vuran eller taş olsun, onun gözyaşını akıtan maganda iki cihanda helak olsun. Üzülme öğretmenim altın yere düşmeyle pul olmaz, her zaman başımızın üzerinde yerin var. Sen dik dur öğretmenim, bizler Hz. Ali`nin "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" düsturunu şiar edinmiş insanlarız. Dik dur eğilme, Gözyaşların gözyaşımızdır” diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ