Öğretmenlere dijital seminer

Öğretmenlere dijital seminer

Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından İngilizce öğretmenlerine yönelik düzenlenen konferansta, Prof. Dr. Cem Balçıkanlı "Dijital Çağın Öğretmeni miyim?" ve Prof. Dr. Kemal Sinan Özmen de "Çocuğum İngilizce Öğreniyor" konularında bilgi

Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından İngilizce öğretmenlerine yönelik düzenlenen konferansta, Prof. Dr. Cem Balçıkanlı "Dijital Çağın Öğretmeni miyim?" ve Prof. Dr. Kemal Sinan Özmen de "Çocuğum İngilizce Öğreniyor" konularında bilgiler verdi.

 

Teknolojinin günümüzde hızlı şekilde kendini yenilemesi ve geliştirmesiyle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim ve seminer anlamında harekete geçti. Bu kapsamda Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından İngilizce öğretmenlerine yönelik düzenlenen konferansta, Prof. Dr. Cem Balçıkanlı "Dijital Çağın Öğretmeni miyim?" ve Prof. Dr. Kemal Sinan Özmen de "Çocuğum İngilizce Öğreniyor" konularında bilgiler verdi.  Kırıkkale Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Millî Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, konuk akademisyenlere güzel ve etkili sunumlarından dolayı teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız