Öğretmenler kurulu toplandı

Öğretmenler kurulu toplandı

Mehmet Uzelli İlköğretim Okulunda öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün de katıldı.

ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ-VELİ ÜÇGENİ
Açış konuşmasını Okul Müdürü Hacı Sargın yaptıktan sonra, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün ilimizin ve Türkiye?deki eğitimin genel bir yapısı istatistiki verilere dayalı olarak anlatım yaptı. Daha sonra, Milli Eğitim Müdürlüğündeki uygulanan projeler ve ilimizin genel başarı durumuna değinen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, başarıda öğretmenlerimizin katkılarını göz ardı etmediklerini, öğretmen-öğrenci-veli üçgeni ile bu başarıların elde edildiğini kaydetti.
 
KUTLUYORUM
Peker, ?Başarımızın daha da zirve yapması için her türlü çabanın elbirliği ile gösterilmesi gerektiğini biliyoruz. Bu yüzden sizlerden beklentilerimiz var. Başarılarınızın devamını diliyorum.? dedi. Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu müdürüne teşekkür eden Mehmet Peker, Uzelli İlköğretim Okulunun ilimizde başarı grafiğinde belli bir yer edindiğini ve bu başarıdan dolayı da okul idarecilerini, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri kutladığını dile getirdi


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti