Öğretmenin, öğrenciyi dövdü iddiası

Öğretmenin, öğrenciyi dövdü iddiası

Kırıkkale'de sınıf öğretmeninin öğrenciyi dövdüğü iddia edildi. Önce arkadaşıyla kavga eden ve daha sonra bunu öğretmenine söylemesinin ardından öğretmeni tarafından dövüldüğü belirtilen Söngül.K.,'nin tedavisi devam ediyor.

MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULUYOR

Olay, Kırıkkale’nin Gürler İlköğretim Okulunda yaşandı. İddialara göre, Songül K. (7) isimli 1. sınıf öğrencisi sınıf arkadaşıyla kavga etti. Songül K. olayı öğretmeni B.M’ye bildirdi. Bunun üzerine Songül K. bir dayakta öğretmeninden yedi. Olayı duyan Songül K’nın ailesi, ambulansla minik kızı ilk olarak Devlet Hastanesine, ardından da Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alındı. Songül K.,’nın  dört gündür müşahede altında tutulduğu bildirildi.

 

KENDİ ARALARINDA KAVGA

Baba Halis K. “Okulda çocuklar kendi aralarında kavga etmiş.  Kızım öğretmenine arkadaşı tarafından dövüldüğünü söylemek için öğretmenin yanına gitti. Öğretmeni de kızıma  ‘Yerine otur’ diyerek vurdu. Ardından kızımın kafasında şişlik oluştu. “ dedi. 

Ellerinde net bir bilginin olmadığını ve soruşturmanın devam ettiğini  belirten İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise “Elimizde ne bir bilgi yok. Konuya ilişkin yazı ve belgeler bu gün gelecek. Bizde, elimize gelen bilgiler doğrultusunda ilgili kişilerle görüşme yapacağız, inceleyeceğiz. Şu anda bizi için önemli olan çocuğumuzun sağlığıdır. “diye konuştu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama