Öğretmene saldırı iddiası

Öğretmene saldırı iddiası

Mustafa Özbek İlköğretim Okulunda önceki gün ana sınıfı öğretmenine öğrenci velisi ikisi kadın 3 kişi tarafından fiili ve sözlü saldırıda bulunulduğu iddia edildi. Saldırı sırasında okul yöneticilerinin olaya müdahale etmek yerine odalarına saklandıkları

OKUL İDARESİ SAHİP ÇIKMADI
Doktorlara ve kadınlara yönelik şiddet içeren saldırıların bir benzerinin de Kırıkkale Mustafa Özbek İlköğretim Okulunda yaşandığı öne sürüldü. Okuldaki bayan bir öğretmene öğrenci velisi ikisi bayan 3 kişinin fiili ve sözlü saldırıda bulunduğu iddia edildi. Önceki gün okul çıkışında yaşandığı öne sürülen saldırıda okula gelen diğer bazı öğrenci velilerinin de mağdur olduğu ileri sürüldü. Saldırı sırasında okul yöneticilerinin olaya müdahale etmek yerine odalarına saklandıkları öne sürülen olayın polise intikal ettiği kaydedildi. Olaya bizzat tanık olduğunu bildiren öğrenci velisi Ö.G ise olayı Milli Eğitim Müdürüne bizzat aktardığını ancak müdüründe olaya duyarsız kaldığını öne sürdü. 
SENDİKADAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Olay günü konunun mağdur öğretmenin de üyesi olduğu sendikaya bildirildiği, ancak sendika yetkililerinin duyarsız davrandığı iddia edildi. Sendika yetkililerinin de konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.


Şahin
31.03.2013 01:09:28
Olayı öğrendiği zaman, il milli eğitim müdürü okula gitmiş ve hocanın yanında olduğunu göstermiştir.Müdür beye yapılan bu iftirayı şiddetle kınıyorum.Bütün öğretmenler buna şahittir.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama