Öğretmen, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor

Öğretmen, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA OKULLARI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Öğretmen, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Zübeyde Hanım İlkokulu, Şehit Alpaslan Yazıcı İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya geldi. Saygılı ziyarette öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinledi.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretler kapsamında öğretmenler ile sohbet ederek öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinledi ve çözüm için ilgili birim müdürlüklerine talimat verdi. Saygılı ziyarete öğretmenlere çeşitli hediyeler taktim etti.

MİLLETİMİZİ AYDINLIK YARINLARA HAZIRLIYORLAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada,  ?Milletimizin aydınlık geleceği kucaklayan kolları ve umut çiçekleri olan çocuklarımızı yetiştirenler öğretmenlerimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakârca çalışmakta, zaman zaman güçlüklerle mücadele etmekte, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadır. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´ nü kutluyor, ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah´ tan rahmet diliyorum.? diye konuştu.

ZİYARETTEN MEMNUN KALDIKLARINI İLETTİLER

Zübeyde Hanım ilkokul, Şehit Alpaslan Yazıcı İmam Hatip Lisesi okul idarecileri ve öğretmenler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı´ya çalışmalarında başarılar dilediler.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü