Öğretim üyesi yetiştiriyoruz

Öğretim üyesi yetiştiriyoruz

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ekrem Yıldız Kırıkkale Üniversitesinin kurulduğu günden bu yana sürekli büyüdüğünü belirterek öğrenci sayısının 20 binleri geçtiğini, öğretim üyesi sayısının ise 900?lere ulaştığını söyledi. Yıldız ?Bugün Kırıkkale

GURURLU VE ÖZEL BİR GÜN
Çok özel ve heyecanlı bir günü daha yaşadığını bildiren Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız  ?Geleceğimizin teminatı olan 4 bine yakın ön lisans, 3 bin 822 lisans düzeyinde toplam 7 bin 822 mezun konumundaki öğrencimizi bugün üniversitemizden, Kırıkkale`den uğurluyoruz. Türkiye`de ve dünyanın her ülkesinde çalışabilecek bilgi ve özgüvene sahip, sağduyulu ve çağdaş bireyler olarak yetiştirdiğimiz gençlerimizle övünüyor ve onlardan ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz? dedi. 
ÜNİVERSİTE IŞIĞI 
Kırıkkale Üniversitesi?nin (KÜ) kurulduğu yıllarda dar kadro, az öğrenci sayısının bugün 900?lere varan öğretim üyesi 20 binleri geçen öğrenci sayısına ulaştığını bildiren Yıldız, ?Bugün Kırıkkale Üniversitesi çevre illerdeki üniversitelere öğretim üyesi yetiştiren üniversite konumundadır, bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi. Törene katılan veliler ve öğrencilere de seslenen Rektör Yıldız öğrencilerin kendilerine emanet edildiğini, emanet edilen öğrencileri eğitip Türkiye ekonomisine kazandırmanın kendileri için bir gurur meselesi olduğunu da ifade etti.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti