Öğreticilere destek verilecek

Öğreticilere destek verilecek

MHP MYK Üyesi ve partinin Kırıkkale Millet Vekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk Kırıkkale Yaygın Usta Öğreticileri Derneğini ziyaret ederek destek sözü verdi.

DERNEK ZİYARETİ

Seçimle ilgili çalışmalarını sürdüren MHP MYK üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk önceki gün Kırıkkale Yaygın Usta Öğreticileri Derneğini ziyaret etti. Burada usta öğreticilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Öztürk, el emeği, göz nuru işleri çok beğendi. Usta öğreticiler, Öztürk’e yaptıkları çalışmaları anlattı ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Öztürk MHP iktidarında bu benzeri çalışmalara gereken önemin ve desteğin verileceğini belirtti.

ÇALIŞMALAR ÇOK GÜZEL

Usta öğreticilerin çalışmalının çok güzel olduğunu, bayanları bu tür çalışmalar içinde görmekten memnuniyet duyduklarını söyleyen Öztürk. ‘Burada çok güzel çalışmalar yürütüldüğünü görüyoruz. El eme göz nuru işler bunlar. Bu çalışmalar ekonomik değeri olan işler. Çalışmalara ve buradaki usta öğretici bayanlara destek verilmelidir. İhmal edilmemelidir. Biz, MHP iktidarlığında buna gereken önemi ve desteği vereceğimizi belirtmek istiyoruz’ dedi.

EKONOMİYE KATKI

Bu çalışmaların bazı sanatların yaşatılması ve ekonomiye katkı anlamında önemli olduğunu söyleyen Öztürk, ‘Çalışmalar hakikaten çok güzel, ekonomik değeri de var. Bazı sanatların yaşatılması, bayanların, aile ekonomisine katkı sağlaması bakımından da ayrıca önemli. İki açıdan da dikkat çeken bu uygulamalara hak ettiği değeri ve desteği MHP verecektir. Bunun sözünü veriyorum’ dedi. Usta öğreticiler ilgisinden dolayı Öztürk/e teşekkür etti ve desteğini beklediklerini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız