Öğrenciye taciz iddialarına soruşturma

Öğrenciye taciz iddialarına soruşturma

Kız öğrencilerini sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiaları ile ilgili Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kırıkkale Üniversitesi tarafından da idari soruşturma başlattı.

Kırıkkale Üniversitesi´nde bir öğretim üyesinin kız öğrencilerini sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiaları ile ilgili Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kırıkkale Üniversitesi tarafından da idari soruşturma başlattı.

Kırıkkale Üniversitesinden yapılan açıklamada, "Üniversitemizden bir öğretim üyesinin, kız öğrencilerini sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiaları ile ilgili idari soruşturma devam etmektedir. Bu soruşturma, konu sosyal medya platformlarında paylaşılmadan önce, üniversite yönetimimize yapılan şikayetler üzerine başlatılmış ve titizlikle sürdürülmektedir. Temel değerlerimize yapılan mütecaviz davranışlara karşı olan duruşumuz nettir. Konu, üniversite yönetimimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız