Öğrenciye çorbalı teşvik

Öğrenciye çorbalı teşvik

FİNAL HAFTASI BOYUNCA SÜRECEK

Öğrenciye çorbalı teşvik  

Kırıkkale Üniversitesi, havaların soğumasıyla birlikte öğrencilerini unutmadı. Rektörlük tarafından ?Çorba bizden başarı sizden´ sloganı ile final haftası boyunca ücretsiz olarak öğrencilere sıcak çorba ikramları yapılacak.

FİNAL HAFTASI BOYUNCA SÜRECEK

Termometrelerin eksi dereceleri gösterdiği ve havaların iyiden iyiye soğumasıyla birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü öğrencileri için harekete geçti. Rektörlük tarafından 8 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek olan final haftası boyunca öğrencilere ücretsiz şekilde çorba dağıtımı yapılacak. ?Çorbalar bizden, başarı sizden´ sloganı kapsamında kurulan stantta yemekhane görevlileri tarafından bardaklara konularak öğrencilere çorba ikramı yapılıyor.

HEPSİ BİZİM EVLATLARIMIZDIR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, öğrencileri kendi evlatları gibi sevdiklerini ve onların başarılı olması için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, tüm öğrencilere sınavlarında başarılar diledi. Her sabah 08.00-10.00 arası Kütüphane yanında "Çorba bizden başarı sizden" sloganı ile yapılan çorba dağıtımı geçen akademik yılda da gerçekleştirilmişti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti