Öğrenci servisi su çukuruna düştü: 1 ölü 5 yaralı

Öğrenci servisi su çukuruna düştü: 1 ölü 5 yaralı

ACI KAZA...

Öğrenci servisi su çukuruna düştü: 1 ölü 5 yaralı

Özel bir yurda ait öğrenci servisi Karayollarına ait olduğu iddia edilen ve yapımı devam eden 5 metrelik su çukuruna düştü.  Kazada 1 öğrenci yaşamını yitirirken, şoförle birlikte 5 öğrenci de yaralandı. Yaralıların tedavileri devam ediyor.

CENAZE 1,5 SAAT BEKLETİLDİ

Özel bir yurda ait olan Şakir Toyran'ın (20), kullandığı 71 AV 565 plakalı araç servis aracı, Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi sınırlarında bulunan ve Konya ile Ankara illerini birbirine bağlayacak yolda yapımı devam eden su kuyusuna düştü. Olayı gören vatandaşlar, polise ve itfaiye haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik tedbiri aldı. Ardından savcının gelmesini bekledi. Olay yerinde yaşamını yitiren öğrenci savcının gelmesi için yaklaşık 1.5 saat bekletildi.

5 ÖĞRENCİ YARALI

Kazada, araçta bulunan öğrencilerden Ahmet Faruk Topraklı (14) hayatını kaybetti. Sürücü Toyran ve öğrenciler Ahmet Yalçınkaya (14), Samet Akbulut (14), Timur Kutluca (14) ve Ömer Altıner (15) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinde Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavileri devam ediyor. Ayrıca, olay yerinde yaşamını yitiren Topraklı'nın cesedi savcının gelmesi için uzun süre bekletildi. Polis, olayı çok yönlü araştırıyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama