Öğrenciliğine geri döndü

Öğrenciliğine geri döndü

İKBAL GÜRPINAR, OKUDUĞU İMAM HATİP LİSESİ´NE GELEREK ÖĞRENCİLİĞİNE DÖNDÜ

Öğrenciliğine geri döndü

Kırıkkaleli hemşerimiz, ünlü sunucu İkbal Gürpınar, okuduğu İmam Hatip Lisesi´ne gelerek öğrenciliğine döndü.

MUTLAKA OKUYUN

Burada öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Gürpınar, öğrencilere eski günlerini anlattı. İsteyen öğrencilere imza veren Gürpınar, program sonunda selfie çekindi. Öğrencilere okumaları konusunda nasihatte bulunan Gürpınar, ?Okumak güzel bir şey. Her şey okumakla başlar. Geleceğiniz için okuyun. Ben bu seviyeye gelene kadar çok çalıştım. Allaha şükür emeğimin karşılığını aldım.?dedi.

ÇOCUKLUĞUNA GİTTİ

Çocukluk günlerini anlatan İkbal Gürpınar´ın o günlerde en mutlu olduğu şey kendisine yeni elbiseler alınmasıymış. ?Ben hep ablamın eskileriyle büyüdüm, yeni bir şey alındığını pek hatırlamıyorum. Abimin sünnetinde beyaz bir tuvalet giymiştim, benim için alınmıştı. Şimdiki çocukların bir sürü elbisesi var hala dolabı açıp giyecek bir şey bulamıyorum diyebiliyorlar.  Hiç rugan pabucum,  çok oyuncağım olmadı. Bir kere 2,5 liraya bir bebek almıştım. Dayımın kızının eskileriyle büyüdük. Onlar yurtdışında yaşıyorlardı. Küçük bebek evleri gardıropları vardı, çok imrenirdim. Ama anneannem bize bez bebek dikerdi dantel örmeyi öğrendim, o bebeğin dışında bana ait hiçbir oyuncağım olmadı.?diyerek anlattı.

?İŞŞİZ KALMAK BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ?

İkbal Gürpınar ,?Televizyonda çalıştığım dönemde birden bire işsiz kaldım. Pek çok takipçim vardı.  Evime mektuplar hediyeler gelirdi. TRT´den işten çıkarıldığımda her şeyin ye kürküm ye olduğunu öğrendim. Şan şöhret gelip geçici televizyonlarda olduğun için seni seviyorlardı. İşte o yokluk döneminde hem parasal yokluk hem de çevremdeki insanların çil yavrusu gibi dağılması bana çok şey öğretti. Çok ağır bir yüzleşmeydi. Ama Yüce Rabbime teşekkür ediyorum. O zaman bir elek alıyorsun hiç ummadığım insanlar üstte kaldı ummadıklarım da elenip gitti.? diyerek yaşadıklarını paylaştı.

?BEN DE BİR ÇOCUK GELİNDİM?

Küçük yaşta evlendirildiğini anlatan İkbal Gürpınar ?Bana gelen mektupları görseniz berdeller hala devam ediyor. Ben babalara hayret ediyorum. Çocuk gelinleri alanlara hayret ediyorum. Nasıl koynuna alıyorsun senin kızının başına da gelebilir nasıl dayanacaksın. Bunların hepsini eğitimle aşacağız. Kesinlikle karşıyım. Babamla ben şimdi çok iyiyiz. Ama ben orta üçe giderken beni nişanladığı zaman ?babacığım onunla sen mi aynı yatakta yatacaksın, yaşayacaksın diye karşı çıktım. O yaştaki cesaretime bak, nasıl benim adıma karar veriyorsun, ben daha orta üçe gidiyorum dediğim de babam ?ben köpek ile evlen desem köpekle evleneceksin? dedi ve beni nişanladı. Benden çok büyük biriydi. Vefat etti, Allah rahmet eylesin. Bende yaşadığım için biliyorum. Ne olursunuz yapmayın yalvarırım. Kızınız bir gün koca bulur bulamazsa da bulamaz, herkes kaderini çeker. Bunun bir kader olmasına sebep olmamalı anne babalar.? diyerek anlattı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım