Öğrencilerin evini kuruyoruz

Öğrencilerin evini kuruyoruz

Kırıkkale?de 6 aydan bu yana hizmet veren Kampüs Spot, Kırıkkaleli vatandaşların ve Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin ev araç-gereç ihtiyaçlarını gideriyor.

FARKLI HİZMET ANLAYIŞI
Kırıkkale?de ikinci el eşya alım-satımı yapan Kampüs Spot, sağladığı kolaylıklarla ikinci el eşya konusunda tercih edilen ilk yer oldu. Kırıkkaleli vatandaşlar ve öğrencilere hizmeti üst seviyede tutan Kampüs Spot, 6 ayda farkını ortaya koymayı başardı. Kırıkkale?de bulunan tüm öğrencilere kolaylık sağladıklarını ve indirim yaptıklarını belirten İşletme sahiplerinden Melih Sayın, her türlü ev eşyasının bulunduğunu kaydetti.
 
ÖĞRENCİYE İNDİRİM
Hizmetlerinin en üst seviyeye çekmek için çalıştıklarını dile getiren Sayın, ?6 aydır Kırıkkale?de bu işle uğraşıyoruz. Elimizde olan ürünler buzdolabı, çamaşır makinesi, oturma grubu ve çeşitli elektronik eşya ve mobilya çeşitleri bulunmaktadır. İkinci el eşya konusunda müşterilerimizin memnuniyetini esas alıyor ve yardımcı oluyoruz? dedi.
 
ÜCRETSİZ NAKLİYET
Genellikle en çok beyaz eşya ve mobilya türlerinin satıldığını kaydeden diğer işletme sahibi Metin Biçer, ?Genellikle ürünlerimizi öğrenciler tercih ediyor. Öğrenciye ürünlerimizde yüzde 50 indirim yapmaktayız. Müşterinin aldığı eşyaların nakliyatını ücretsiz taşıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi ikinci el eşyada her türlü kolaylığı yapıyoruz. İkinci el eşya bizden alınır? diye konuştu. Kampüs Spot Yaylacık Mahallesi 11. Sokakta hizmet veriyor.
 
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ