Öğrencilerin Ertaş Sevgisi

Öğrencilerin Ertaş Sevgisi

Türk Halk Müziğinin usta sesi, ünlü halk ozanı Neşet Ertaş`ın ölümü tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale`de de sevenlerini üzdü. Lise öğrencileri okulda ?Neşet Ertaş?ı Anma Panosu? hazırladı. Panoda Ertaş?ın fotoğrafları ve türkülerine yer verildi.

ÖĞRENCİLERİN ERTAŞ SEVGİSİ
Kırıkkale`de bir lisede Ertaş`ı unutmayan öğrenciler, okulda "Neşet Ertaş`ı Anma Panosu" hazırladılar.
Kırıkkale Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencileri okul idaresinden izin alarak önemli gün ve haftalar için kullanılan ilan panosunu 2 haftalığına çok sevdikleri Neşet Ertaş için kullandılar. Ünlü sanatçının hayatı, resimleri ve öğrenciler tarafından yazılan şiirler ve kompozisyonlarla zenginleştirilen panoya öğrenciler, "Seni Unutmayacağız" ifadesine yer verdiler. Görevli öğrenciler, Ertaş`ı çok sevdiklerini ve bu etkinlikle ünlü sanatçıyı tekrardan anarak sevgi ve muhabbetlerini göstermek istediğini söylediler.

OKUL İDARESİ MEMNUN KALDI 
Okul Müdür Yardımcısı Zeki Çalkan, öğrencilerin Neşet Ertaş için hazırlanan dokümanların ilan panosunda yayınlamaları için okul idaresi olarak imkân sağladıklarını belirterek, görevli olan öğrencilerle diğer öğrencilerin bu panodan istifade ettiklerini söyledi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti