Öğrencilerin ağaç sevgisi

Öğrencilerin ağaç sevgisi

TOPRAKLA FİDANI BULUŞTURDULAR

Öğrencilerin ağaç sevgisi

Keskin Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ?Gelecek Ağacın Gölgesinde´ etkinliğinde bir araya geldi. Öğrenciler tam 10 bin fidanı toprakla buluşturdular

TOPRAKLA FİDANI BULUŞTURDULAR

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım II. sınıf öğrencileri, öğretim görevlisi Servet Altan önderliğinde, Orman Haftası´na yönelik ´´Gelecek Ağacın Gölgesinde ´´ adını verdikleri fidan dikimi etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik yönetimi kapsamında bölüm öğrencileri, hazırladığı afişler ve slogan çalışmaları ile çevre bilincini vurguladılar.

BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

Ağaçlandırma çalışması için bir araya gelen öğrenciler, çevre ve temiz toplum bilinci geliştirmek adına bahçe temizliği gerçekleştirdi. Akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte fidan dikilecek alan belirlenip kazılarak fidanlar dikildi. Tüm katılımcılarla birlikte dilek kartları isteğe bağlı şekilde yazılarak fidanlara bağlandı. Bilinçli ve duyarlı bireyler olarak doğa sevgisinin artırılmasının amaçlandığı ağaçlandırma çalışması kapsamında, öğrenciler çevre bilincine yönelik faaliyette bulunmanın verdiği mutluluğu yaşadılar.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü