Öğrencilerimizin geleceği için çalışıyoruz

Öğrencilerimizin geleceği için çalışıyoruz

Kırıkkale’nin Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirilen Haluk Özdemir, öğrencilerin geleceğe hazırlanması için büyük gayret içinde olduklarını belirterek, hedeflerinin daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye oldu

Kırıkkale’nin Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirilen Haluk Özdemir, öğrencilerin geleceğe hazırlanması için büyük gayret içinde olduklarını belirterek, hedeflerinin daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye olduklarını söyledi.

 

GENÇLERİMİZ GELECEĞİN TEMİNATI
Hasan Kökrek’in Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Haluk Özdemir, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevine başladı. Özdemir burada yaptığı konuşmada, kentte görev yaptığı okullarda geleceğin teminatı olan ve ileride bizlerin yerini alacak gençleri yetiştirmek için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

 

ÖĞRENCİLERE ROL MODEL OLDUK

Öğretmenlik hayatı boyunca öğrencilere rol model olmaya çalıştıklarını belirten Özdemir, “Kırıkkale’mizin güzide ilçesi Yahşihan’ımıza İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Yahşihan’ın öğretmenlik hayatımdaki yeri büyüktür. Mesleğimin ilk yılında görev aldığım bu şirin ilçede yeniden görev almak benim için ayrı bir heyecan ve ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. 1988 yılından bu yana Kırıkkale’deyim ve 1996 yılından beri yine ilimizde çeşitli okullarda öğretmenlik görevinde bulundum”

 

BİZLER İÇİN AYRI BİR GURUR KAYNAĞIDIR

“Öğretmenlik hayatımda,  geleceğimizin teminatı olan ve bizlerin yerini alacak gençleri yetiştirmek gayreti içerisinde olarak onlara rol model olmaya çalıştım. Yetiştirdiğimiz gençleri ülkemize hizmet ederken görmek, bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır.” dedi. Özdemir, kent genelinde ve ilçede eğitim kurumlarının yanı sıra diğer kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını hatırlattı.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Özdemir, şöyle konuştu: “Her alanda daha büyük ve daha güçlü Türkiye için hedefimiz olan 2023 Eğitim Vizyonu'na ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bağlamda eğitim camiasının bütün paydaşları ile işbirliği içinde olacağız. Ekip ruhuyla hareket ederek geleceğimiz olan öğrencilerimizin mutlu ve kendini yetiştirmiş bireyler olarak yetişmesi, milli ve manevi değerlerimizle donatılması için azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti